De nieuwste kindermodetrends voor deze zomer

Trends ontwikkelen zich in een razend tempo. Terwijl de zomer net is afgelopen, staan de nieuwe zomercollecties voor volgend jaar alweer klaar. Iedereen heeft een andere stijl en dus is het moeilijk om iets passends te vinden voor jouw kind. In deze blog geven we je een aantal tips voor verschillende stijlen voor jouw kind! 

Sport

De grootste kindermode trend van deze zomer is absoluut de sport stijl. Trainingspakjes en jersey truien zij niet meer weg te denken uit de kledingstijl van onze kinderen. Ze gaan over straat als kleine artiesten door de sportieve look met vintage jeans met gerafelde zoom en kapotte knieën. Deze trend beleeft deze zomer zijn absolute hoogtepunt. Welk kind is niet dol op comfortabele kleding? Hijs je kind lekker in een hippe trainingsbroek, stoer trainingsjack of jersey sweater. Het liefst met felle, atletische tinten en ga gewoon voor die sportieve, nonchalante stijl.

Sailor

Strepen zijn altijd de all-time favoriet geweest als het gaat om kinderkleding. Deze look zien we deze zomer ook veel terug. De nautische stijl is een echte klassieker en blijft elk jaar weer volop terugkomen in de kindermode. Blauw is mooi en strepen zijn casual en netjes, maar toch sportief. Ook combineert het allemaal zo lekker makkelijk.

Metallics

De ‘shiny’ glimmende kinderkloffies zijn ook nog zeker geen verleden tijd. Goud is erg populair deze zomer, we zien veel glanzende gecoate opdrukken, glinsterende pailetten en metallic broekjes. Vooral in de kindermerkkleding is deze stijl enorm populair.

Culturele prints

Veel inspiratie voor kindermode wordt over de grens gezocht. Op veel kinderkleding deze zomer zijn verschillende landen en culturen terug te vinden. Vooral Japan is enorm populair deze zomer.