De perfecte nagellak voor de feestdagen

Het leuke van gellak is dat je elke keer voor een andere kleur kunt gaan en deze kan aanpassen aan de verschillende seizoenen. De gellak van Yinger vegan Cosmetics is er in alle denkbare kleuren, er zal dus ook altijd wel een leuke kleur tussen zitten voor het huidige seizoen. Zo zijn er ook een hele hoop kleuren die perfect zijn om te dragen tijdens de feestdagen. Of je nou op zoek bent naar een mooie kleur om zelf tijdens de feestdagen te dragen of je gaat gellak kopen om kado te doen de keuze is enorm. Omdat de gellak een aantal weken mooi blijft kun je er ook gedurende meerdere feestdagen van blijven genieten.  

Het dragen van klassieke kerstkleuren 

De meeste mensen zullen bij kerst gelijk denken aan een mooie klassieke rood. Rood is daarom ook altijd een goede keuze voor de feestdagen. Niet elke rood is echter hetzelfde en waardoor er voor iedereen een tint zal zijn die mooi staat. Hiernaast is ook donkergroen een mooie kleur voor gellak die vaak wordt geassocieerd met de feestdagen aan het einde van het jaar. Maar het is belangrijk om in gedachte te houden dat iedereen een andere smaak heeft en niet iedereen dezelfde kleuren bij de feestdagen vind passen. Het is daarom ook helemaal niet erg om te gaan voor een kleur die andere misschien niet per se bij de feestdagen vinden passen.    

Gellak met glitter voor de feestdagen 

Naast de kleuren die vaak naar voren komen bij de feestdagen speelt ook glitter hier een grote rol. Zeker wanneer je gaat voor een kleur als goud kan glitter net even wat extra’s toevoegen. Je kunt ervoor kiezen om alle nagels te lakken met een glitter gellak maar je kunt er ook voor kiezen om een accent nagel te doen. Hierbij lak je de meeste nagels met een gewone kleur en een of twee nagels met dus bijvoorbeeld een glitter gellak. Het is hierbij leuk om een glitter gellak te kiezen in een andere kleur dan de rest van de nagels. Daarentegen kan je ook juist dezelfde kleur gebruiken om een wat rustiger geheel te houden.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *