Een nieuw seizoen voor de deur: wat zijn de nieuwste kindermode trends?

Het is dan misschien nog wel midden augustus en hartje zomer. Toch druppelen de herfst- en wintercollecties van 2019/2020 de winkels alweer langzaam binnen. Voor dat je het weet staat de herfst voor de deur en hebben de kinderen een nieuwe gardrobe nodig. Je kunt dus maar beter goed voorbereid zijn. Benieuwd naar de laatste trends? Lees dan snel verder.

Kleuren

Vaak draait het winterseizoen om neutrale tinten. Denk aan zwart, grijs, bruin of beige. Maar deze winter gooit het roer volledig om. Zo’n kleurrijke winter hebben wij nog nooit gehad. Want ja: deze winter draait alles om kleur. De kleuren van dit najaar zijn rood, oranje en geel. Alles mag je gewoon lekker combineren deze winter. Hoe kleurrijker, hoe beter!

Prints

Ook printjes zijn nog even niet weg te denken uit het modebeeld. Al helemaal bij de kindermode is het feest. Alle prints zijn mogelijk dit najaar. Van een speelse animaal print. Denk: snake print of panter. Tot sterren, planeten, kusjes, camouflage, you name it!

Winterjassen

En dan rust nog het grootste vraagstuk: wat zijn de trends qua kinderwinterjassen? Een goede winterjas is essentieel voor je kind. Het laatste wat je wilt is natuurlijk dat je kind kou vat omdat de jas niet dik genoeg is, of een jas die binnen no time kapot gaat. De trends voor winterjas jongens zijn dit jaar lekker basic, de terugkerende factuur is de capuchon. Voorheen waren de bomberjacks zonder capuchon in, maar dit jaar mag de capuchon niet meer ontbreken. Qua winterjas meisjes zien we veel verschillende kleuren, rood lijkt een favoriet te zijn. Veder zien dat de jassen over het algemeen een langer model hebben en fake fur is nog steeds helemaal hot voor meiden! Yes!