Mode

Ga de weg op met een passende helm

Wanneer je de trotse eigenaar bent van een gemotoriseerde tweewieler of dat binnenkort wordt, dan kun je bij HelmetCity een groot aanbod aan veel verschillende soorten helmen vinden met bijpassende accessoires waarmee je comfortabel en veilig de weg op kunt. Veiligheid is altijd de belangrijkste reden om een goede helm aan te schaffen. Echter heb je tegenwoordig ook veel opties waarbij je er goed uit kan blijven zien. Zo kun je oneindig veel stijlen vinden en exemplaren in veel verschillende stijlen. 

Helmen in alle stijlen

Er zijn helmen beschikbaar voor alle stijlen, smaken en maten. Daarmee is er in het grote assortiment altijd wel een helm te vinden die helemaal aan je wensen voldoet. Daarnaast kun je voor scooteraccessoires, motorhelm accessoires en sloten ook bij HelmetCity terecht. De soorten helmen die beschikbaar zijn, zijn bijvoorbeeld de integraalhelm, jethelm, systeemhelm, kinderhelm, scooterhelm en een groot aantal helmen in de sale. Qua sloten zijn er kettingsloten, schijfremsloten, muurankers en scootersloten beschikbaar. 

Het assortiment

Naast een groot assortiment aan helmen is er ook een groot aanbod aan verschillende soorten sloten te vinden. Het is dan ook niet alleen belangrijk om zelf veilig de weg op te gaan, maar ook om je brommer of scooter goed te beveiligen. Een veilig en degelijk slot aanschaffen is daarom een verstandige keuze. Om deze reden biedt HelmetCity een grote diversiteit aan sloten waardoor je je voertuig altijd veilig kunt parkeren en achterlaten, zonder je zorgen te maken over dieven. Bovendien zijn er veel scooter- en motoraccessoires beschikbaar. De natuurlijke evenementen kunnen je tegenzitten, waardoor sommige accessoires bij het besturen van tweewielers onmisbaar zijn. Zo vind je acculaders, mondkapjes, beschermhoezen en beenkleden waarmee je comfortabel de weg op kan.