Top 3 witte sneakers

witte sneakers alexander mcqueen

Een must have schoen die iedereen zou moeten hebben: witte sneakers. Als je even niet weet wat voor schoenen je moet aantrekken zijn witte sneakers altijd een goede optie. Sneakers trends komen en gaan, maar witte sneakers zullen altijd in de mode blijven. Witte sneakers kan je met van alles combineren. Voor vrouwen met een jurkje of juist met jeans. En voor mannen kan je over een pak zelfs witte schoenen dragen.

Alexander McQueen

De oversized witte sneaker van Alexander McQueen zie je overal! Met de hoge zool en simpel, maar toch chique ontwerp is dit een must have schoen voor iedereen. Je kan er voor kiezen om niet helemaal een witte schoen te kopen, maar met een gekleurde achterkant. Daardoor heb je toch net iets anders dan een normale witte sneaker. De Alexander McQueen sneaker staat toch op nummer 1, omdat de kwaliteit van de schoen toch het beste is. De schoen is gemaakt van kalfsleer. De schoenencollectie van Alexander McQueen kan je halen online en in de winkel van Shoebaloo.

Nike air force 1

Nog een must have sneaker is de Nike air force 1. Het is echt een tijdloze witte nike sneaker. Zoals alle andere witte sneakers is ook deze makkelijk te combineren met elke outfit. Er zijn al veel varianten gemaakt van de schoen zoals: air force 1 pixel, air force 1 shadow en nog veel meer. Verder kan je dit als een dagelijkse schoen gebruiken. 

Converse All Star classic high top

De laatste must have witte sneaker zijn de converse All Star classic high top. Deze witte sneaker is net iets anders dan de andere twee. De schoen is namelijk wat hoger. Ook zijn het wat meer casual witte schoenen. Je zou ze dus kunnen gebruiken als dagelijkse schoenen, maar niet naar een chique event of restaurant. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *