Trouwkledingtips voor mannen

trouwkleding-heren

De trouwjurk van een vrouw is altijd een groot ding, maar ook mannen willen er goed bij lopen op de mooiste dag van hun leven. In dit artikel vind je trends en meer tips voor het kiezen van de juiste trouwkleding en -schoenen!

Trouwpaktrends

De huidige kleurtrends zijn grijs en blauw. Eigenlijk kunnen veel tinten. Je kunt gaan voor een sprekende, glanzende donkerblauw of een matte lichtblauw, ook lekker fris ook in de zomer! Tegenwoordig zie je ook vaak geruite pakken. Dit is een leuke variatie op een grijs pak en helemaal vet als het een driedelig pak is! 

Je eigen stijl

Vroeger waren er “regeltjes” voor trouwkleding. Tegenwoordig vinden veel mensen dat onnodig. Je bepaalt toch zelf wel wat je draagt op de mooiste dag van je leven? Ga dus voor een stijl die bij jou of het thema van de bruiloft past. Als de trouwdecoratie bohemian is, is een pak met een vintage tintje bijvoorbeeld passend.

Strik of stropdas?

Ook bij de keuze voor een strik of das speelt je eigen smaak een rol. Bij zo’n geruit pak dat ik boven benoemde is een strik bijvoorbeeld tof; ga je voor een iets formelere look, dan is een stropdas wellicht beter voor jou.

Trouwschoenen

Het is ten eerste van uiterst belang dat je trouwschoenen bij je pak matchen. Cognacbruine schoenen zijn voor mannen vaak een optie. Echter is dit vaak een fel contrast met de rest van hun outfit en is dit esthetisch vaak niet te beste optie. Een meer donkere bruin is vaak een betere optie, vooral als je bijvoorbeeld een donkergrijs pak aantrekt met een bruin tintje erin. Donkerblauwe of zwarte schoenen zijn ook goed te matchen. Wil je iets anders? Ga dan voor wit schoeisel. Dit kan een sneaker zijn als je een sportievere of iets minder stijve outfit wilt dan gemiddeld. Tevens bestaan er nette witte veterschoenen, wat sportief, maar ook elegant kan zijn. Bekijk alle trouwschoenen voor mannen hier

Bron: Beautiful Bride Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *