Waarom panter tassen weer helemaal in de mode zijn

panter tassen

De panterprint heeft jarenlang een slechte naam gehad.  Het werd gezien als ordinair en dat is jammer want het is eigenlijk een heel bijzonder patroon dat bij allerlei andere kledingstukken goed past. Panter tassen zijn nu gelukkig terug van weggeweest en je vindt ze in allerlei soorten en maten.

Waarom de panterprint?

De print op de vacht van een panter is echt uniek. Het zijn een soort vlekken met een donkere vlek erin. Panters bestaan in verschillende kleuren en ook wordt het patroon veel nagemaakt in felle kleuren. Het dragen van echt bont is natuurlijk geen optie, en ook niet goed voor dieren, maar de panterprint is gelukkig vrij gemakkelijk na te maken. Daarom zien we panter print nu niet alleen veel voorkomen in panter tassen maar ook jassen, schoenen, kleding en zelfs de bekleding van auto’s. 

panter tassen

Panter print als eye catcher

De panterprint is absoluut zo populair geworden omdat het een echte eyecatcher is. Ga bijvoorbeeld voor een volledig zwarte outfit maar dan met een opvallende panter tas. Vaak kan dit gewoon gemaakt worden van leer of kunststof. Je kunt ook een opvallend item met deze print kiezen in de vorm van schoenen. Zo houd je de rest van de outfit rustig maar vallen je voeten extra op. 

Wat voor tassen?

De panterprint leent zich voor allerlei soorten tassen. Of je dus op zoek bent naar een rugzak of grote strandtas of juist een klein handtasje: het kan allemaal. Weet wel dat een panterprint erg overheersend kan zijn. Combineer dus niet te veel prints in je outfit als je panter wil dragen. Tenzij je die chaos en dat opvallen juist mooi vindt natuurlijk, dan is dit de ideale manier! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *